Ασχολείσαι με τον προγραμματισμό; Θέλεις να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου;

Η ACM AUTh σε προσκαλεί στο Days of Coding! Μια σειρά από προγραμματιστικά  challenges, για κάθε γνωστικό επίπεδο και εμπειρία στην αλγοριθμική επίλυση προβλημάτων, σε περιμένουν να συναγωνιστείς με την ομάδα σου και να διεκδικήσετε το έπαθλο, ένα Raspberry pi Inventor’s kit, το οποίο παρέχει μια δημοφιλή πλατφόρμα εξοικείωσης με το physical computing!

31 Μαρτίου – 07 Απριλίου!

  • Θα δίνεται ένα καινούργιο challenge κάθε μέρα για όλη την εβδομάδα πάνω στο οποίο θα βαθμολογούνται οι συμμετέχοντες πάνω σε ποικίλα κριτήρια όπως ταχύτητα εκτέλεσης, πολυπλοκότητα λύσης και άλλων Bonus συνθηκών!
  • Μπορείτε να συμμετάσχετε μόνοι σας, ή σε ομάδα το πολύ τεσσάρων (4) ατόμων. Σε περίπτωση που δεν έχετε ομάδα και θέλετε να γνωρίσετε και να συνεργαστείτε με καινούργια άτομα, θα χαρούμε να σας ταιριάξουμε εμείς!
  • Όλες οι γλώσσες δεκτές! Δεν κάνουμε διακρίσεις, μπορείτε να συμμετάσχετε γνωρίζοντας οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού και να λύσετε τα προβλήματα που είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι προσιτά για όλους.

Πού;

  • On the information highway! Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα ηλεκτρονικά, μέσω Discord ώστε να είναι προσβάσιμος σε όλους. Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι έναν υπολογιστή, μια σύνδεση στο διαδίκτυο και καλή όρεξη! Περισσότερες πληροφορίες θα σου σταλούν, αφότου συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής.
  • Την πρώτη και τελευταία μέρα θα τρέξει με προαιρετική συμμετοχή μια τελετή έναρξης και λήξης στον χώρο του ΑΠΘ, όπου θα έχουν την ευκαιρεία οι συμμετέχοντες να γνωριστούνε μεταξύ τους και με τη διοργάνωση, και στο τέλος για να απονεμηθούν τα βραβεία και να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας από την εβδομάδα του διαγωνισμού.

Facebook Event  Φόρμα Συμμετοχής

Categories: 2023Hackathon