Οι υποομάδες του ACM AUTh Student Chapter έχουν ως σκοπό την ενασχόληση των μελών τους με ένα αντικείμενο της επιστήμης της Πληροφορικής και την εμβάθυνση σε αυτό. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων συντονιστών, οι ομάδες λειτουργούν σε κλίμα έντονης συνεργατικότητας και επικοινωνίας με απώτερο στόχο την απόκτηση και ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.

Η ACM-W AUTh έχει ως σκοπό να προωθήσει την ενασχόληση των γυναικών με την Πληροφορική μέσω διοργάνωσης εκδηλώσεων όπως speed mentorship events και workshops!

Σου αρέσουν οι αυτοματισμοί; Χρησιμοποιείς το Discord και θες να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου με κάτι που θα φτιάξεις μόνος/-η σου; Η ομάδα του Bot Development είναι για σένα!

Έχεις μια λαμπρή ιδέα για εφαρμογή, αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Στην ομάδα του App Prototyping φέρνουμε τις ιδέες μας στην πραγματικότητα!

Ασχολείσαι με video games; Θα ήθελες να συμμετέχεις κι εσύ στην ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού; Τότε η ομάδα Game Dev είναι για σένα!

Ιστοσελίδες: ένα must για κάθε επιχείρηση, πρόσωπο, οργανισμό, υπηρεσία. Μπορείς να ασχοληθείς και εσύ με αυτόν τον τομέα, καθώς όλων των ειδών προγραμματιστές είναι απαραίτητοι για να βγει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Η ACM AUTH ML στοχεύει να φέρει κοντά όλους αυτούς που τους ενδιαφέρει η μηχανική μάθηση για να εξερευνήσουν τις βασικές έννοιες και τις τάσεις της. 

Σε ενδιαφέρει να μάθεις τι είναι το hacking στον πραγματικό κόσμο? Οι λέξεις vulnerability research, exploitation, penetration testing σου κινούν την περιέργεια? Ίσως η ομάδα Security είναι αυτό που ψάχνεις.

Στόχος της ομάδας είναι να μάθουμε, αλλά και να αναπτύξουμε χρήσιμες εφαρμογές κινητών συσκευών, μέσα από ένα φιλικό και ομαδικό περιβάλλον.

H ομάδα του Problem Solving καλωσορίζει κάθε νέο μέλος που ψάχνει να εξελίξει τον αλγοριθμικό τρόπο σκέψης του, να γνωρίσει καλύτερα βασικές δομές δεδομένων και να αναμετρηθεί με προβλήματα από code forces, HackerRank κ.α.

Με την ομάδα της ρομποτικής, για φέτος, κάνουμε μια βουτιά στον κόσμο των ρομποτικών προσομοιώσεων με σκοπό να αντικαταστήσουμε επάξια την hands on εμπειρία.