
Ασχολείσαι με τον προγραμματισμό; Θέλεις να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου;
Η ACM AUTh σε προσκαλεί στο Days of Coding! Μία σειρά από προγραμματιστικά puzzles και challenges, για κάθε γνωστικό επίπεδο και εμπειρία στην αλγοριθμική επίλυση προβλημάτων, σε περιμένει να συναγωνιστείς ο ίδιος ή μαζί με την ομάδα σου και να κερδίσετε μια αξέχαστη εμπειρία σε escape room της επιλογής σας, ευγενικής χορηγίας των Enigma Escape Rooms!
Τι να περιμένετε από την εκδήλωση;
- Ένα νέο challenge κάθε μέρα για όλη την εβδομάδα πάνω στο οποίο θα βαθμολογείστε.
- Μία προαιρετική εκδήλωση στον χώρο του Πανεπιστημίου την πρώτη μέρα του διαγωνισμού, ώστε να γνωριστείτε μεταξύ σας αλλά και με τη διαδικασία επίλυσης και αξιολόγησης των προβλημάτων.
Στον διαγωνισμό μπορείτε να συμμετέχετε μόνοι σας, ή σε ομάδα το πολύ τεσσάρων (4) ατόμων. Σε περίπτωση που δεν έχετε ομάδα και θέλετε να γνωρίσετε και να συνεργαστείτε με νέα άτομα, θα χαρούμε να σας ταιριάξουμε εμείς!
Όλες οι γλώσσες είναι δεκτές! Δεν κάνουμε διακρίσεις και μπορείτε να συμμετάσχετε γνωρίζοντας οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού. Τα προβλήματα είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι προσιτά για όλους.
Σε περιμένουμε!
Ημερομηνία: 06-15/05/2022
Τοποθεσία: Discord (Περισσότερες πληροφορίες θα σταλούν στα άτομα που θα συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής)